• El portaveu municipal de Cs, Aldo Ciprian , insta al consistori a que “acati les sentències dels tribunals i no faci servir tampoc els espais públics del municipi per fer propaganda partidista d’un referèndum il·legal”

Sant Cugat del Vallés , dimarts 12 de setembre del 2017. El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat , Aldo Ciprian, ha anunciat que la seva formació ha registrat a l’Ajuntament una petició per a que no es destinin recursos de tots els ciutadans a fer publicitat de l’1-O. En aquest sentit, també ha instat el consistori a que “protegeixi als funcionaris i acati les sentències dels tribunals i no faci servir els espais públics del municipi per fer propaganda partidista d’un referèndum il·legal”.

“A Cs considerem que els alcaldes catalans tenen el deure i la responsabilitat d’evitar que els seus ajuntaments participin de l’1-O”, ha defensat després de recordar que el partit taronja ha reclamat “un informe jurídic als secretaris dels ajuntaments sobre l’1-O”. I ha afegit que també ha presentat un recurs d’impugnació al decret de l’alcaldia de suport a les lleis separatistes per afavorir “un referèndum que no es farà”.

Sergio Blázquez, Aldo Ciprian i Munia Fernández-Jordán en el moment de registrar la instància

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large