• El regidor de Cs, Sergio Blázquez, afirma que “la participació és una peça fonamental del sistema democràtic”

Sant Cugat, dilluns 03 de juny del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha presentat una moció perquè el pregoner de la Festa Major sigui escollit pels ciutadans de Sant Cugat a través d’un procés participatiu. La moció que es presentarà en el proper ple demana que a partir de l’any vinent els pregoners i/o pregoneres siguin proposats i elegits, a través d’un procés participatiu. Sergio Blázquez, regidor de la formació taronja, ha assegurat que “la participació és una peça fonamental del sistema democràtic”

“Recentment hem vist com el nostre Ajuntament ha començat a fomentar la cultura participativa i promoure nous mecanismes de participació directa de la ciutadania”, on un clar exemple són “els pressupostos participatius” ha explicat Blázquez. No obstant això, des de 1978 els pregoners de la Festa Major han sigut proposats per l’Alcaldia. És per això que “demanem a l’equip de govern que l’elecció del pregoner també s’ajusti a aquest nou model d’implicació ciutadana” ha manifestat l’edil

El regidor de la formació taronja ha explicat que “molts municipis ja han començat a obrir l’elecció dels pregoners” i ha recordat que “enguany la Festa Major ha tornat a demostrar l’alta participació e implicació que té per part dels ciutadans”. Finalment, Blázquez ha manifestat que seguiran treballant perquè altres distincions de la ciutat com el Premi Extraordinari dels Premis Ciutat de Sant Cugat també sigui escollit per la ciutadania

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large

.