• Sergio Blázquez, regidor de Cs,  lamenta que “la cobertura de la piscina ni s’està, ni se l’espera. S’ha tornat a enganyar a la ciutadania”

Dimecres, 24 de maig del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha denunciat l´incompliment per part de l´equip de govern de la cobertura de la piscina del Parc Central. Sergio Blázquez, regidor de la formació taronja, ha explicat que “l’equip de govern es va comprometre a cobrir la piscina durant tot l’any a partir de la temporada 2016 – 2017, després d’una moció que es va aprovar al ple”

El regidor del grup municipal ha lamentat  que “malgrat que s’ha demanat informació del projecte per activa i per passiva, no ens han aportat res”. I ha denunciat “poca traça de l’equip de govern que juga amb les expectatives i les il·lusions de la ciutadania”. El regidor taronja ha criticat que el govern local  anunciés  que la Piscina del Parc Central estaria oberta i coberta durant tot l’any  “a bombo i plateret” i que a hores d’ara “no s’hagi fet res”

En aquest sentit, en el seu moment des del grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat es va demanar que la decisió de la cobertura de la piscina estigues subjecte a un estudi preliminar de viabilitat per tal de “ser rigorosos i no crear frustracions entre la ciutadania amb promeses incomplertes” ha afirmat Blázquez. “Avui en dia, lamentablement la cobertura del Parc Central ni s’està, ni se l’espera. S’ha tornat a enganyar a la ciutadania” ha conclòs.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large