• El portaveu de Cs a Sant Cugat, Aldo Ciprian, adverteix que “una decisió que afecta a tots els ciutadans de Sant Cugat no es pot prendre al marge d’ells”

Sant Cugat, dilluns 22 de maig del 2017. El grup metropolità de Ciutadans (Cs) ha registrat una pregunta a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per conèixer quin serà l’increment de l’IBI si Sant Cugat entra a la Zona 1. La pregunta arriba després que el grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat hagi expressat el seu rebuig que aquest increment l’hagin d’assumir els ciutadans.
“Sant Cugat és una de les ciutats d’Espanya que més paga d’IBI i és totalment injust que un benefici per a la ciutat suposi sagnar encara més als santcugatencs”, ha advertit el portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat, Aldo Ciprian. La formació taronja va presentar una proposta perquè fos l’Ajuntament qui assumís l’increment de l’IBI reduint el tipus de gravamen de l’impost en la mateixa proporció, que va ser rebutjada per l’equip de govern.
“Seguirem fent campanya i utilitzarem tots els mitjans dels quals disposem perquè l’entrada de Sant Cugat a la zona 1 no suposi un perjudici pel ciutadà”, ha dit. I ha afegit: “Una decisió que afecta a tots els ciutadans de Sant Cugat no es pot prendre al marge d’ells”. 

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large