• Aldo Ciprian considera que és “insuficient” l’actual pla de l’equip de govern per arreglar les voreres de la ciutat

Sant Cugat, dilluns 06 de març del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha denunciat el mal estat de les voreres al municipi. En una roda de premsa, Aldo Ciprian, portaveu de la formació taronja ha considerat “insuficient” l’actual pla de l’equip de govern per arreglar algunes de les voreres de la ciutat.

En aquest sentit, Ciprian ha explicat que “s’ha encetat una campanya de comunicació i s’ha habilitat un número de WhatsApp perquè els ciutadans ens facin arribar fotos de les voreres en mal estat”. “L’objectiu de la campanya és fer arribar a l’equip de govern un recopilatori de les fotos per tal que emprenguin accions” ha afegit Ciprian.

Tanmateix, el regidor de la formació, Sergio Blázquez ha afirmat que “com a mínim es necessita un milió d’€ més per aconseguir una millora substancial en les voreres de la ciutat”. I ha recordat que “és una demanda que vam incloure a la nostra proposta de pressupostos però que l’equip de govern no va considerar”.

Finalment, l’edil Munia Fernández-Jordán ha instat a l’equip de govern a “realitzar un pla integral per millorar les voreres de la ciutat en comptes d’anar posant “parches””. D’altra banda, l’edil ha demanat que es replantegi les inversions milionàries com la construcció de la nova Biblioteca Central i que “s’inverteixin aquests diners en el manteniment de la ciutat” ha conclòs.

WhatsApp Image 2017-02-20 at 22.25.36

 

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large