Sant Cugat, 18 de novembre del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat ha celebrat que s’hagi retirat de forma immediata l’estelada de la Plaça Lluis Millet fent cas a la sentència. Tanmateix, ha demanat a l’alcaldessa “que no faci trampes al solitari” després d’haver tret “l’estelada” de la Plaça Lluis Millet i haver-la col·locat a la Plaça Octavià, davant del Monestir.

El portaveu del grup municipal, Aldo Ciprian, ha mostrat la seva satisfacció perquè ara és la senyera la que oneja a la Plaça Lluis Millet que “és la bandera de tots els catalans”. Però li ha recordat a l’alcaldessa que ““la llei és ben clara i ha dictat que “l’estelada” és un símbol partidista“” per tant, “si la retira d’un lloc, l’haurà també de retirar de l’altre

Ciprian ha titllat de “molt greu” la postura de Mercè Conesa i ha recordat que “incomplir una sentència té greus conseqüències“. A més, ha lamentat que Conesa segueixi “utilitzant diners públics per fer propaganda política” després de que s’hagués de reposar la bandera perquè l’anterior la van despenjar i trencar. “Imagino que la nova bandera no l’haurà pagat de la seva butxaca“, ha assenyalat Ciprian.

Finalment, el portaveu ha recordat que des de la formació taronja seguiran lluitant per “respectar la neutralitat política dels espais públics” i perquè “la Plaça Octavià sigui de tots els ciutadans i no d’una posició política en particular”.

 

 

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large