• La vocal de C’s a l’EMD de Valldoreix, Susanna Casta, apunta que “es tracta d’un tema d’higiene” perquè “els senglars i altres animals passen i embruten els parcs infantils on després juguen els nens”

Valldoreix, 11 de novembre del 2016. Susanna Casta, vocal de Ciutadans (C’s) a l’EMD de Valldoreix ha proposat tancar el perímetre dels parcs infantils públics del municipi per tal de “reduir els riscs per als nens”. Casta ha explicat que han presentat  una moció  que es debatrà en el proper ple  en la que es proposen mesures per tal de  “millorar la higiene dels parcs evitant la presència de porcs senglars i altres animals en els parcs infantils”.

Casta ha apuntat que “fonamentalment es tracta d’un tema d’higiene”, ja que “els senglars i altres animals passen i embruten els parcs infantils on després juguen els nens“. A més, ha recordat la sobrepoblació de porcs senglars que actualment hi ha a Collserola i que “afecta Valldoreix de manera alarmant“.

La vocal de C’s a l’EMD de Valldoireix ha explicat que “és habitual veure porcs senglars passejant pel carrer i també als parcs infantils“. No obstant això, ha afirmat que la mesura també busca “protegir les zones reservades pel joc dels nens dels gossos que les utilitzen per fer les seves necessitats a més d’evitar que els nens surtin a zones amb trànsit de vehicles“.

És per això que Susanna Casta ha demanat a l’EMD de Valldoreix protegir els perímetres dels parcs infantils públics “amb tanques de fusta o d’altres tipus d’acord amb l’entorn per tal de reduir els riscs per als nens“.

 Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large