•   El portaveu de C’s, Aldo Ciprian, denuncia que “fa més de 30 anys que estan en el mateix local, on no hi ha ni una sala d’espera”
Sant Cugat dimecres 9 de novembre del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat ha demanat a l’Ajuntament que cedeixi un local més gran a la Policia Nacional per tal de millorar les instal·lacions actuals, on hi són des del 1978. En una roda de premsa, el portaveu del grup municipal, Aldo Ciprian, ha explicat que presentaran una moció al proper ple “per instar al Ministeri d’Interior a fer la inversió necessària per tal d’adaptar l’espai de la nova comissaria”.
El portaveu ha assenyalat que anualment “la Policia Nacional a Sant Cugat atén més de 20.000 tràmits, principalment de renovació de DNI i passaport, NIE o tràmits pels nouvinguts”. I ha denunciat que “fa més de 30 anys que estan al mateix local, on no hi ha ni una sala d’espera, i que des de llavors, la població al municipi s’ha triplicat”.
És la porta d’entrada per a molts estrangers que venen a la nostra ciutat i que haurien de tenir una visió més positiva i d’Smart City, i no d’un espai vell i antic”, ha afegit i ha denunciat que el local “és petit, humit i ha quedat obsolet”.
Finalment, el regidor de C’s, Sergio Blázquez, ha apuntat que amb aquesta moció insten l’Estat a invertir més a Catalunya: “Esperem tenir al costat a tots els nacionalistes del ple municipal, que sempre han demanat més inversió de l’estat”.
Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large