• Fernández-Jordán “amb la proposta es sol·licita que s’elabori una ordenança per tal de què s’estableixi un procediment de cara a les cessions dels espais”
Sant Cugat, 17 d’octubre del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat vol que l’Ajuntament cedeixi els locals municipals en desús a les entitats i associacions de la ciutat, així ho ha explicat Munia Fernández-Jordán edil de la formació taronja en una roda de premsa. Fernández-Jordán ha explicat que l’objectiu de la proposta és que hi hagi un “major ordre” a l’ajuntament de cara a les cessions dels espais a les diferents entitats i associacions i ha avançat que també pot ser “una mesura per donar resposta als moviments okupes”.
Fernández-Jordán ha volgut valorar el teixit associatiu que hi ha a la ciutat i ha afirmat que existeix una “demanda constant” d’entitats i associacions que volen tenir accés a un espai propi per tal de poder desenvolupar la seva tasca. En aquest sentit, l’edil ha explicat que amb la proposta es sol·licita que “en un període màxim de tres mesos s’elabori una ordenança per tal de què s’estableixi un procediment i així poder traspassar locals de l’ajuntament a les entitats que ho demanin”.

A més a més, la regidora de C’s ha explicat que a la moció també es demana que es publiqui a la web de l’ajuntament un llistat  de tots els edificis de titularitat pública i així poder “veure de quins locals es disposa per tal de satisfer les necessitats que tenen les entitats i associacions de Sant Cugat”.

D’altra banda, Aldo Ciprian, portaveu de la formació, ha recordat que actualment hi ha “més de 300 entitats censades al municipi” i que la proposta busca “evitar la degradació paulatina de possibles locals buits”. Finalment, Ciprian ha senyalat que “l’Ajuntament ha de fer un pas endavant per tal d’avançar-se a aquestes necessitats que tenen les entitats i així evitar l’ocupació il·legal de locals privats”

 

cu9kialxgaagdpyMunia Fernández-Jordán i Aldo Ciprian a la roda de premsa

 

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large