·      C’s es reuneix amb treballadors i direcció de l’Hospital General de Catalunya davant “la inacció” de Comín per donar “resposta a les necessitats sanitàries dels catalans”

Sant Cugat del Vallès, dimarts 20 de setembre del 2016. “Mentre el Govern demana informes per declarar la independència, Ciutadans visita i fa propostes per millorar la situació de les escoles i dels hospitals”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas,  després de reunir-se amb els treballadors i la direcció de l’Hospital General de Catalunya, juntament amb el portaveu de C’s en Salut i metge, Jorge Soler. Arrimadas ha criticat que mentre hi ha hospitals en risc de perdre part de la seva plantilla i activitat com és l’Hospital General, el Govern “estigui obsessionat en parlar només del monotema” i els temes que realment importen als ciutadans, com la sanitat o l’educació, “quedin en un segon pla”.

Per la seva part, Soler ha advertit al conseller de Salut, Toni Comín, que la seva “inacció per donar resposta a les necessitats sanitàries de tots els catalans” estan “empitjorant” el nivell de vida de la ciutadania. Un exemple és la “manca de solucions” que Comín ha aportat als treballadors i gerents de l’Hospital General, que dóna resposta sanitària a tota una gran població en termes de radioteràpia. A més, ha retret al Conseller que “només generi titulars” i no hagi respòs encara la sol·licitud de compareixença de Ciutadans perquè expliqués “com pensa garantir la salut de tots els ciutadans”.

En referència a l’informe que el Govern ha encarregat a l’Institut d’Estudis d’Autogovern, Arrimadas ha anunciat que des de Ciutadans demanaran explicacions a la Generalitat sobre “les funcions” que exerceix Carles Vi-Sunyer i sobre “el cost d’aquests treballs”.S’estan utilitzant les institucions de Catalunya per fer apologia de l’independentisme”, ha criticat.

I sobre les declaracions de Francesc Homs que va explicar que el president del govern en funcions, Mariano Rajoy, va demanar-li a Artur Mas que no fes públics els resultats del 9N a canvi que el govern d’Espanya no emprengués accions judicials contra la Generalitat, la líder de C’s a Catalunya ha manifestat que “si això fos cert, seria una mostra més que PP i Convergència es barallen en públic i després arriben a acords als despatxos”.

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large