• Casta reclama que l’Ajuntament de Sant Cugat “retorni els terrenys i la gestió del pàrquing a l’entitat Municipal Descentralitzadora de Valldoreix”

Sant Cugat, dimarts 29 de març del 2016. La vocal de Ciutadans (C’s) a l’Entitat Municipal Descentralitzadora (EMD) de Valldoreix, Susanna Casta, ha proposat que “les places d’aparcament de l’estació dels FGC de Valldoreix siguin d’ús prioritari per als veïns del municipi”. Casta ha explicat que l’objectiu de la moció, que es presentarà aquest dijous en el ple de l’EMD, és que “des de Valldoreix es tingui un major control sobre l’ús d’aquestes places i siguin aprofitades pels veïns

La vocal de C’s a l’EMD ha assenyalat que la moció també demana que “l’Ajuntament de Sant Cugat retorni els terrenys i la gestió del pàrquing a l’EMD de Valldoreix” i en  aquest sentit, ha denunciat “la posició desfavorable en què va quedar l aquesta entitat després de cedir els terrenys d’aquesta zona a l’Ajuntament de Sant Cugat, a través d’una permuta”. Susanna Casta ha reclamat que “l’Ajuntament de Sant Cugat negociï la devolució dels terrenys perquè torni a considerar-se patrimoni de Valldoreix”.

Finalment, Casta ha assenyalat la necessitat de què “mentre no hi hagi un projecte definitiu per part de l’Ajuntament de Sant Cugat, s’asseguri la gratuïtat del pàrquing de l’estació als veïns i veïnes de Valldoreix”.

Comunicación C’s Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

Youtube: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org