• El portaveu municipal de C’s recorda que “la web de l’Ajuntament està en tres idiomes” i sol·licita que “s’utilitzi el mateix criteri per a totes les webs municipals”

Sant Cugat, dimecres 16 de març del 2016. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha lamentat “la falta de voluntat de l’equip de govern local per afegir l’anglès i el castellà a la web del Teatre-Auditori”. I ha manifestat que “actualment, la pàgina web només està disponible en català i no ofereix l’opció de canviar d’idioma”.

 El portaveu municipal de C’s ha explicat que a l’última Comissió Informativa de Cultura “C’s va sol·licitar que s’incorporés l’opció de poder veure la web en els tres idiomes i es va trobar amb una forta oposició per part de l’equip de govern”. En aquest sentit, ha assegurat que “es tracta d’una posició política estancada que perjudica a molts habitants de Sant Cugat que no dominen l’idioma i voldrien gaudir del servei de l’equipament públic”.

Aldo Ciprian ha recordat que “la web corporativa de l’Ajuntament i altres com la de Promusa o la de l’Oficina Jove estan en català, castellà i anglès”. Per aquest motiu ha demanat que “s’utilitzi el mateix criteri per a totes les webs d’organismes municipals”.

Comunicació Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

Youtube: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org