• El portaveu de C’s també demana impulsar “una campanya de seguretat  viària per garantir i millorar  la convivència entre ciclistes i vianants”

Sant Cugat, 9 de març del 2016. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a Sant Cugat, Aldo Ciprian ha proposat “la creació d’un registre de bicicletes voluntari que es coordini amb altres registres similars que hi ha a l’Estat espanyol”. Ciprian ha explicat en roda de premsa que l’objectiu de la moció que es presentarà  en el ple del mes de març “és evitar els robatoris de bicicletes i facilitar la devolució al seus propietaris un cop localitzades”

El portaveu del grup municipal ha destacat que “segons l’última Enquesta Baròmetre de la Bici 2015 de la Generalitat, tres de cada quatre ciclistes han manifestat que registrarien la seva bicicleta si el seu l’Ajuntament li oferís aquesta possibilitat”. I ha afegit que un 17’5% de ciclistes ha patit almenys un robatori de la seva bicicleta en els darrers cinc anys”.

Aldo Ciprian ha assenyalat “la necessitat d’informar a la ciutadania de la possibilitat de cobrir el robatori i la responsabilitat civil derivada de l’ús de la bicicleta, amb l’assegurança de la llar”. A més també ha destacat que  el grup municipal de Ciutadans vol demanar que es facin  “campanyes informatives de seguretat viària  per garantir i millorar  la convivència entre ciclistes i vianants”

CdHKiieXIAAKi3PAldo Ciprian i Munia Fernández-Jordán en la presentació de la moció en roda de premsa

Comunicació Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

Youtube: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org