• Aldo Ciprian “el fet que no ens paguin el deute suposa que l’Ajuntament ha d’encarar pagaments de préstec i interessos”

Sant Cugat, 12 de gener del 2015. A través d’una moció que el grup municipal presentarà en el ple de gener, la formació taronja desitja agilitzar els tràmits per a què la Generalitat retorni els 3.930.505,79 € de deute que té amb l’Ajuntament de Sant Cugat. Aquest, és un deute reconegut a dia 23 d’octubre de 2015 que correspon a diversos exercicis i diversos conceptes, però una part important correspon a l’aportació al Patronat Municipal de l’ Ensenyament (PME).

Aldo Ciprian, portaveu de la formació taronja a l’Ajuntament, afirma que “hi ha hagut altres municipis (com Barcelona o Girona) que hi han sabut negociar molt millor el retorn del seu deute”. A més afegeix “creiem que des de Sant Cugat no s’ha fet tot el que estava a l’abast per exigir el que pertany al municipi

El portaveu apunta que “el fet que no ens paguin el deute suposa que l’Ajuntament ha d’encarar pagaments de préstec i interessos” A més, mostra el seu desig de què tots els grups se sumin a la demanda, ja que “és el nostre deure defendre els interessos de tots els santcugatencs” afirma.

L’edil també ha explicat que a la moció demana que es negociï amb la Generalitat de Catalunya les quotes i terminis de pagament en concepte dels cicles formatius que es duen a terme a l’Escola d’Art. Ciprian senyala que “des del 2012/13 l’Ajuntament s’està fent càrrec d’aquest servei que abans el cobria el Departament d’Ensenyament de la Generalitat

La proposta de Ciutadans també incorpora un punt relacionat amb el portal de transparència. En ell es demana que consti en aquest portal el deute pendent de pagar i que aquesta data s’actualitzi cada 3 mesos. “Considerem que aquesta és una informació rellevant per a la ciutadania i que ha d’estar a l’abast de tothom” afirma el regidor.

Comunicación Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org