• En una entrevista al medi local Cugat.cat, Sergio Blázquez ha desgranat els objectius de Ciutadans de cara aquest 2016

Sant Cugat, 04 de desembre del 2015. Sergio Blázquez regidor de Ciutadans a Sant Cugat ha explicat els objectius de la formació taronja de cara a l’any 2016 coincidint amb els primers dies de l’any. El seguiment exhaustiu de les mocions aprobades al ple és una de les líneas de treball de la formació des de que en el darrer ple és va aprobar una moció promoguda per la formació i que anava encaminada en aquest sentit. L’edil ha afirmat que “estarem molt a sobre del compliment d’aquestes mocions i de tots els projectes que s’han planificat de cara aquest any”

Per altra banda, ha recalcat la importància de centrar el treball de l’Ajuntament en temàtiques locals, ja que “hi ha molta fragilitat i a vegades s’utilitzen els ajuntaments per a el vessant nacionalista” ha assegurat. El grup municipal davant mocions de caràcter independentista que no tenen competència en el nostre ajuntament ja ha proclamat la necessitat d’optimitzar les sessions plenàries a temes estrictament locals i evitar els debats estèrils. “Nosaltres no utilitzarem mai l’Ajuntament perquè serveixi de base per a la política que no és local”, ha afegit el regidor.

Blázquez ha tornat a fer èmfasi a la necessitat de planejar i executar un Pla de Millora de Voreres al municipi després de les contínues queixes veïnals que la formació ha rebut del malestar d’algunes voreres. Aquesta petició va estar incorporada a la proposta del grup municipal en els pressupostos però malauradament va ser desestimada per l’equip de govern.

De cara als pressupostos del 2017, el regidor ha explicat que volen treballar en uns pressupostos on s’incideixin en la baixada d’impostos per als ciutadans “invitem a l’equip de govern a alliberar recursos per a què el ciutadà pugui contribuir en l’augment del consum i per tant, a la creació de llocs de treball”. Finalment, el regidor ha explicat que exerciran una política de proximitat, d’escolta activa al ciutadà i amb molta proactivitat de cara a propostes que millorin el benestar i l’economia de la ciutadania.

Comunicación Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org