• Aldo Ciprian “C’s és un partit que aposta per la regeneració democràtica i creiem que per a què la gent torni a confiar en la política hem de fer que els instruments que tenim a la nostra disposició siguin efectius”

Sant Cugat del Vallès, 15 de desembre del 2015. D’ençà que la formació política va començar a treballar pels ciutadans a l’Ajuntament de Sant Cugat fa 6 mesos, ha pogut  percebre certes carències en els processos del mateix consistori. Una d’elles és la falta d’execució de mocions de l’oposició que son aprovades en sessió plenària però que després no es porten a la realitat. És per això que C’s presentarà en el pròxim ple de desembre una moció sobre el seguiment i execució de les mocions aprovades al ple.

Aldo Ciprian portaveu del grup municipal critica que “des que hem arribat al consistori ens hem trobat amb mocions de mandats passats que van ser aprovades al ple però que mai van ser executades i a hores d’ara dormen en un calaix” A més afegeix “C’s és un partit que aposta per la regeneració democràtica i creiem que per a què la gent torni a confiar en la política hem de fer que els instruments que tenim a la nostra disposició siguin efectius”

En aquest sentit, el portaveu apunta que “les mocions són els instruments fonamentals que donen veu a l’oposició i que garanteixen la qualitat democràtica municipal” És per això que el grup municipal de Ciutadans a Sant Cugat presentarà en el ple del pròxim 21 de desembre una proposta especifica per a què l’equip de govern garanteixi al compliment de les propostes que s’aproven al ple.

Ciprian explica que les mesures que es proposen a la moció són “senzilles, lògiques i de fàcil compliment per al consistori” A la moció es demana que a les comissions corresponents s’informi de forma trimestral de l’estat de les mocions, que aquestes s’incloguin en un termini màxim de temps en el portal de transparència i que s’afegeixi una barra de compliment on els ciutadans puguin comprovar de manera telemàtica en quin estat es troba la proposta. “Considerem que és indispensable posar terminis per a què les coses funcionin, si no, ens arrisquem a què es quedin en un calaix” conclou el portaveu.

Cs-Seguimiento_mociones-SantCugat-02

Comunicación Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org