foto carlos morato con nombreAvui fa exactament un mes que vam anar a votar. I després de la ressaca electoral, segons diuen, amb la victòria independentista (47% vot independentista i 53% vot no independentista), tot segueix igual.

Després de trenta dies, després de tot un mes, aquí no ha passat res. És més! Ara ens haurem d’esperar per tenir govern a Catalunya fins que no passin les eleccions NACIONALS (generals). Per què? A què o a qui esperem? Junts pel Sí i la CUP no poden formar govern? Doncs potser no han guanyat tan clarament, no? Potser el mandat democràtic no és ben bé aquest. Si el valor dels vots arreu de Catalunya fos el mateix, Junts pel Sí i la CUP no sumarien majoria absoluta. Curiós, no?

Bé, sí que ha passat alguna cosa. Seguim veient com Convergència Democràtica de Catalunya, el partit de l’Artur Mas i d’en Jordi Pujol, està essent investigat dia sí i dia també. Aquesta darrera setmana ens vam llevar tots els catalans amb la notícia de la detenció de deu empresaris i el tresorer del partit nacionalista. Aquesta és la Catalunya que esdevindria independent després del 27 de setembre? I un dubte que em sorgeix: CDC de Sant Cugat en sap alguna cosa que hauríem de conèixer els santcugatencs i els catalans en general?

En qualsevol cas, insisteixo: per què ens fan esperar? Ja han passat quatre setmanes des de les eleccions i aquí seguim igual que el dia 26 de setembre. Vergonya sentiria per haver donat el meu vot a un “moviment nacional” com Junts pel Sí sense ideologia ni propostes per a governar. Senyors! Que hi ha molta gent a l’atur! Que hi ha pobresa a Catalunya! Que l’educació en aquesta terra fa peneta!

Si us plau, posin-se a treballar!