Susanna Casta Balcells

La valldoreixenca serà la representant del partit per la vocalía obtinguda després de les eleccions municipals del passat 24 de maig

Sant Cugat del Vallés, dimarts 9 de juny del 2015.- Susanna Casta Balcells serà la vocal triada pel partit C’s per representar els seus interessos en la EMD de Valldoreix. Susanna és emprenedora i actualment cursa una formació de patronatge industrial; és veïna de Sant Cugat des de 1998 i resident en Valldoreix des de 1999.

Susanna Casta és simpatitzant de C’s des del 2014 i afiliada al partit des de principis del 2015 en l’agrupació territorial de Sant Cugat del Vallés;
durant les passades eleccions va ser substituta de Roberto Torrecilla en les llistes per presidenciable de la EMD Valldoreix.
Les prioritats en Valldoreix del partit taronja seran la revisió del pla de mobilitat, l’atenció als ancians,  la neteja i conservació dels boscos de la localitat, la seguretat en la EMD i la fiscalització de tots els projectes urbanístics que afectin a Valldoreix (aparcament estació, habitatges il·legals, nova centralitat).
Per a això C’s Sant Cugat ha posat a la disposició de la nova vocal un equip professional d’arquitectes i advocats que vetllaran per l’interès de la ciutat.

Susanna Casta ha manifestat la seva ferma intenció que les reclamacions de les diferents associacions veïnals tinguin,  per fi, veu en la Junta pel que es posa a la disposició dels veïns perquè així sigui.

El programa complet de C’s per Valldoreix es pot descarregar de la nostra pàgina web: http://santcugat.ciutadans-cs.org/