• El regidor de C’s, Sergio Blázquez, constata que “la iniciativa va sorgir d’un grup de veïns que es va apropar a una de les taules informatives de C’s”

Sant Cugat, dimarts 26 d’abril del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat ha instat a l’equip de govern durant l’última sessió de treball del consell de Barri del Centre Oest a “instal·lar més bancs al Camí de Can Gatxet per tal millorar la qualitat de vida de la gent gran”, ha explicat el regidor de C’s, Sergio Blázquez, i ha destacat “la necessitat de la gent gran de descansar quan passeja o surt a caminar”.

L’edil ha explicat que el passeig de Can Gatxet que va des del centre de Sant Cugat fins a l’estació de FGC de Mira-sol “només té 3 bancs perquè la gent es pugui asseure en una ruta de 1,1 km”. I ha assegurat que “les carències del mobiliari urbà tenen unes conseqüències directes en la gent gran que no poden fer una passejada com voldrien”.

Blázquez ha manifestat que l’objectiu del grup municipal de C’s a Sant Cugat és “exercir una veritable política de proximitat”. Per això ha destacat que “la iniciativa va sorgir d’un grup de veïns que es va apropar a una de les taules informatives que C’s duu a terme mensualment”.

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large