· El portaveu local de Cs, Aldo Ciprian, aposta per una Diada “inclusiva i representativa de tots els catalans”

Dimarts, 07 de setembre del 2021. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat ha anunciat que no assistirà als actes institucionals de la Diada de Catalunya al municipi ja que, tal i com ha explicat el portaveu del grup taronja, Aldo Ciprian, “la Diada no és una festivitat inclusiva i de tots els catalans perquè els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta jornada organitzant actes que ens exclouen a més de la meitat dels catalans”. 

Ciprian ha assegurat que la formació liberal aposta per una celebració de l’11 de Setembre “inclusiva i representativa de tots els catalans” i que “no estigui instrumentalitzada pels partits independentistes” que “han segrestat la Diada” aquests últims anys. El portaveu ha recordat que Cs ha proposat traslladar la festivitat a la Diada de Sant Jordi ja que és “un exemple real d’inclusió per a tothom”.