No és desconegut per cap veí de la ciutat la crisi sanitària que viu la nostra ciutat on el risc de rebrot duplicava fins fa poc les dades de poblacions properes com Rubí o Terrassa i érem portada nacional a diferents mitjans de comunicació regional i nacional com a municipi amb els nivells més alts de contagiats per COVID19.  

Hi ha hagut declaracions desafortunades dels representants del govern on s’ha culpat al PROCICAT fins i tot, al presupmte descontrol dels alumnes en el seu viatge a les Illes Balears amb especial malvolença a la maravellosa illa de Menorca, o l’esperpèntica proposta del govern de Sánchez d’alliberar-nos de la mascareta. Però zero autocrítica. 

I jo em pregunto, no han tingut les mateixes festes majors a Rubí i Terrassa pràcticament durant la mateixa setmana i sota les mateixes regles del PROCICAT? No han viatjat alumnes de Terrassa o Rubí fora de la nostra CCAA per celebrar els finals de cursos sense la mascareta pel beneplàcit de l’oracle socialista? No s’ha celebrat en aquestes ciutats veïnes la revetlla de Sant Joan?

Està clar que deu ser un element diferencial a la nostra ciutat que, encara que se’ns censuri el debat a les comissions informatives i se’ns oculti informació, els partits de l’oposició tenim la nostra més encertada opinió sobre la desastrosa gestió municipal d’aquestes últimes setmanes. I els ciutadans, també. 

No hi ha marge perquè, després de 16 mesos de pandèmia siguem tirant pilotes fora sense assumir les responsabilitats i sense haver après absolutament res de la malaltia. Ni marge ni perdó. 

Aldo Ciprian (@a_ciprian) es Portavoz del Grupo Municipal de Cs en Sant Cugat