·      Aldo Ciprian recorda que “les institucions públiques tenen l’obligació de respectar la neutralitat per no excloure a part dels ciutadans”

Sant Cugat del Vallès, dilluns 14 de juny del 2021. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha celebrat que la justícia obligui a l’Ajuntament a retirar la pancarta que penja a l’Ajuntament, en resposta a una denúncia presentada el 2018 per la formació taronja.

A l’execució de la sentència tramitada per interlocutòria del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 10 de Barcelona s’ordena a l’Ajuntament que retiri immediatament tota simbologia partidista. La pancarta ja va ser despenjada, per mandat de la Junta Electoral de Zona, durant la campanya electoral del passat 14F.

“Avui és un dia important, perquè queda menys per tenir un Ajuntament que ens representi a tots”, ha comentat el portaveu taronja, Aldo Ciprian. A més, ha recordat que “les institucions públiques tenen l’obligació de respectar la neutralitat per no excloure a part dels ciutadans”. En la seva opinió, aquesta pancarta suposa “una anomalia democràtica que el govern actual empara”. Per acabar, el portaveu de Cs ha assenyalat que “Sant Cugat i les seves institucions són de tots”.