El portaveu municipal, Aldo Ciprian, denuncia que “el govern vol utilitzar aquest ple de forma partidista” i lamenta la pèrdua de temps i diners dels veïns.

Sant Cugat, 29 de setembre de 2020. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha anunciat que la formació taronja no participarà del ple extraordinari de lajuntament en suport a Torra després de la seva inhabilitació per part del Tribunal Suprem”.

Rebutgem qualsevol iniciativa de suport a persones que salten la llei reiteradament” ha explicat Ciprian. “Aquests actes no aporten res a Sant Cugat, només fan perdre temps i diners als veïns” ha continuat el portaveu, i ha afegit que “Ciutadans no participarà en un ple sense sentit, per responsabilitat i perquè està en contra de les nostres conviccions polítiques”.

Ciprian ha conclòs preguntant-se sobre si realment hi ha la necessitat de celebrar aquest ple quan no té cap caire municipal i seguim lluitant contra els efectes de la COVID-19.”