• El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Sant Cugat, Aldo Ciprian afirma que la seva formació no participará en uns actes que “exclouen més de la meitat dels catalans”

Sant Cugat, 10 de setembre del 2020. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha anunciat avui que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada”. Ciprian ha explicat que això serà així perquè, tot i l’actual situació de pandèmia arran la covid-19, “la Diada segueix pensada com un dia de confrontació” on “els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta festa organitzant actes que exclouen més de la meitat de la societat”.

El portaveu de Cs ha apostat per la celebració d’una  “Diada que sigui representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”, alhora que es realitzin amb les mesures de seguretat necessàries per a garantir la seguretat de tothom. En aquest sentit el portaveu de la formació taronja ha recordat que “des de Ciutadans sempre s’ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi”.