La Junta Electoral dóna la raó a Ciutadans Sant Cugat i insta a l’ajuntament a retirar els símbols partidistes

  • El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sant Cugat, Aldo Ciprian, assenyala que “la JEZ de Terrassa ha donat un termini improrrogable de 48 hores a l’alcaldessa perquè retiri la pancarta amb missatge partidista“.

Sant Cugat, dimecres, 20 de març de 2019. Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha celebrat que la Junta Electoral de Zona els doni la raó i hagi resolt que l’ajuntament ha de retirar la pancarta que penja en la façana del consistori que segons ha manifestat el portaveu local de Cs, Aldo Ciprián, és “un símbol partidista que exclou a gran part dels ciutadans de Sant Cugat”. L’edil de la formació taronja ha detallat que la Junta Electoral de Zona ha establert que la pancarta “ha de retirar-se en un termini improrrogable de 48 hores”

 Ciprian ha explicat que la seva formació va acudir a la Junta Electoral de Zona “després de la negativa de l’alcaldessa de retirar la pancarta davant les reiterades sol·licituds de Cs i a pesar que les Eleccions Generals ja havien estat convocades”. “L’ajuntament ha de ser de tots i mantenir en la seva façana el missatge partidista, suposa una actitud abusiva”, ha afirmat el dirigent local de Cs.

 En aquest sentit Ciprian ha recordat que “les institucions públiques han de respectar la neutralitat per a no excloure a una part dels ciutadans”. I ha afegit que, aquesta pancarta suposa “una il·legalitat que el govern municipal empara”. Finalment, el portaveu de Ciutadans ha conclòs assenyalant que “Sant Cugat i les seves institucions són de tots”.