• Sergio Blázquez , regidor de Cs, “Ens trobem davant d’una altra promesa incomplerta de l’equip de govern que és converteix en un greuge pels veïns de la Rambla del Celler”.

Sant Cugat del Vallès, dimarts 12 de juny. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha demanat que la Festa Major Alternativa tingui una ubicació itinerant per “evitar perjudicar sempre als mateixos veïns”. Així ho ha explicat Sergio Blázquez, regidor del grup municipal, després d’assistir a la presentació del programa de la Festa Major on es va constatar que la ubicació de la Festa Major Alternativa seria per tercer any consecutiu a la Rambla del Celler.

“Creiem que és un perjudici pels veïns afectats” ha subratllat Blázquez que ha recordat que des de l’equip de govern del PDeCAT “sempre s’ha dit que es volien buscar altres ubicacions a per la Festa Major Alternativa”. “Ens trobem davant d’una altra promesa incomplerta de l’equip de govern que és converteix en un greuge pels veïns de la Rambla del Celler”.

“L’equip de govern ha creat falses expectatives als veïns de la Rambla del Celler, ja que sempre havia anunciat que la Festa Major Alternativa seria itinerant i un any més, no ho és” ha criticat Blázquez. “Un cop més l’equip de govern no ha escoltat una reclamació veïnal i ha actuat de forma unilateral” ha sentenciat l’edil

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large