• Aldo Ciprian, portaveu de Cs, “La creació encoberta de les noves places de zona blava és una mesura amb afany recaptatori que restringeix encara més la mobilitat de la ciutat i que suposa un perjudici per als veïns, treballadors i comerciants”

Sant Cugat del Vallès, dimarts 05 de juny del 2018. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha reclamat, a través d’una moció que presentarà al mes de juny, que les noves places de zona blava que s’han creat recentment al centre de la ciutat tornin a ser gratuïtes. Aldo Ciprian, portaveu de la formació taronja, ha criticat l’actuació de l’equip de govern que ha aprofitat la implantació de la zona verda que va entrar en funcionament el passat 30 d’abril per fer “una ampliació encoberta de les places de zona blava deixant el centre de la ciutat quasi sense aparcaments lliures”

En aquest sentit el portaveu ha explicat que l’objectiu de l’equip de govern era aconseguir una alta rotació de les places d’aparcament però que aquest objectiu no s’ha complert, “ja que durant el dia es pot veure com majoritàriament aquestes places de zona blava estan buides”. És per això que Ciprian ha demanat a l’equip de govern que “reflexioni sobre aquesta mesura que ha comportat la infrautilització d’aquests espais”

“La creació encoberta de les noves places de zona blava és una mesura amb afany recaptatori que restringeix encara més la mobilitat de la ciutat i que suposa un perjudici per als veïns, treballadors i comerciants” ha assegurat el portaveu. “L’equip de govern ha de saber compaginar els interessos dels residents amb la resta de ciutadans del municipi així com comerciants, i amb l’augment encobert de places de zona blava no es busca resoldre el problema sinó engreixar les arques municipals”. Per tot això, “demanem que les noves places de zona blava tornin a ser places gratuïtes” ha conclòs Ciprian.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large