Valldoreix, dimarts 27 de febrer del 2018. La valldoreixenca Anna Cano ha pres possessió del càrrec com a nova vocal de Ciutadans (Cs) a l’EMD de Valldoreix. Cano ha volgut agrair la confiança del seu partit i ha assegurat que “continuarà treballant per fer una política útil i buscar solucions als problemes quotidians dels nostres veïns”. Tanmateix ha assegurat que la formació taronja continuarà exercint una “oposició crítica, constructiva i de control sobre l’equip de govern”

Finalment, ha valorat el treball de la seva predecessora i ha animat a tots els veïns de la vila a participar en l’EMD perquè entre tots “es puguin arribar a consensos i acords per gaudir d’un Valldoreix per a tots”

 

Anna Cano amb Aldo Ciprian, portaveu de Cs Sant Cugat

 

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large