• Sergio Blázquez, regidor de Cs “Les mesures que demanem són per millorar el dia a dia dels habitants de Volpelleres”

Sant Cugat, dijous 02 de novembre del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha reclamat millores al barri de Volpelleres. Entre les mesures s’inclou la instal·lació d’un caixer automàtic al barri, la neteja dels solars, el compliment de les ordenances de les obres i la construcció de més “pipi cans” i parcs d’esbarjo per a gossos. “Les mesures que demanem són per millorar el dia a dia dels habitants de Volpelleres” ha assegurat Sergio Blázquez, regidor de la formació taronja, en roda de premsa.

“Portem mesures molt properes” ha explicat Blázquez que també ha denunciat “la deixadesa de funcions de l’Ajuntament”. El regidor ha recordat que va ser l’Ajuntament qui “es va comprometre a posar un caixer automàtic a Volpelleres i encara no hi és”, ha lamentat Blázquez, que ha apuntat que no hi ha cap caixer al barri. En aquest sentit, demana a l’Ajuntament que faci les gestions necessàries per cobrir “aquesta necessitat dels veïns del barri”

D’altra banda , la formació taronja ha recordat que Volpelleres ja supera els “5000 habitants” i que “té mancances importants que s’han de resoldre”. Com per exemple, el manteniment dels solars abandonats o el compliment de l’ordenança de sorolls respecte a les obres. “Hi ha queixes veïnals de rates i brutícia”, ha assenyalat Sergio Blázquez, que ha afegit que “alguns dels solars en obres tampoc tenen les mesures de seguretat requerides”.

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large