• Sergio Blázquez “l’objectiu és corregir el perjudici que han tingut les famílies que els hi ha afectat el canvi d’ubicació de les seves activitats esportives”

Sant Cugat del Vallès, dilluns 09 d’octubre del 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) Sant Cugat ha demanat la gratuïtat del bus llançadora del nou pavelló de la Guinardera. La moció que presentaran al proper ple proposa oferir gratuïtament el servei de bus llançadora del centre de Sant Cugat a la Zona Esportiva Municipal de La Guinardera als esportistes i als seus acompanyants. En aquest sentit, Sergio Blázquez, regidor del grup municipal ha assegurat que l’objectiu de la moció és “corregir el perjudici que han tingut les famílies que els hi ha afectat el canvi d’ubicació de les seves activitats esportives”

El Futbol Sala de Sant Cugat, l’Escola de Patinatge Artístic i el Club de Voleibol de Sant Cugat són les entitats que s’han hagut de traslladar des del centre del municipi al nou pavelló de la Guinardera, situat al barri de Volpelleres. L’edil de la formació taronja ha recordat que la regidoria d’Esports s’havia compromès amb la gratuïtat del servei i per tant, amb la moció “volem donar compliment a aquesta promesa” ha assegurat Blázquez.

L’edil ha manifestat que “s’ha de dotar d’una transició positiva cap a les famílies que han sortit perjudicades d’aquest trasllat i que els hi ha suposat un canvi a la seva logística” donat que, fins aquesta temporada portaven als seus fills al ZEM de la Rambla del Celler, unes instal•lacions cèntriques. “L’Ajuntament ja es va comprometre públicament, i per tant, ha de donar aquest servei de forma gratuïta per als nens i els seus acompanyants” ha conclòs Blázquez.

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large