• Susanna Casta, vocal de Cs, “els mitjans de comunicación dels que diposa l’EMD han de trasladar la pluralitat política que existeix”

Valldoreix, dimarts 16 de maig. Susanna Casta, vocal de Ciutadans (Cs) a Valldoreix ha presentat la moció que portarà a la junta de veïns perquè “la web i les xarxes socials que utilitza el govern de l’EMD de Valldoreix reflecteixin el treball de l’oposició”. Casta ha explicat que l’objectiu de la proposta és “que els mitjans de comunicació dels que disposa l’EMD traslladin la pluralitat política que existeix en la junta de veïns”

En la proposta es demana que l’activitat dels grups municipals també sigui part del contingut inclòs a les xarxes i a la web. “En l’entorn democràtic en què vivim és d’especial rellevància que les diferents visions de la política del municipi també es comuniquin a través de les eines de què disposa l’EMD” ha assegurat la vocal de Ciutadans (Cs). A més, la moció exigeix que es redacti un manual per tal de definir els criteris d’ús.

Finalment, Casta ha criticat que fins ara només es donava coneixement del treball fet per l’equip de govern cosa que suposava un “greuja” per tots els veïns que han votat als partits que formen l’oposició de l’EMD i una “infravaloració” del treball que realitzen. “Volem normalitzar l’ús de les xarxes socials i la web i donar cobertura informativa plural i ponderada a tots els òrgans que conformen l’EMD de Valldoreix” ha conclòs la vocal de Ciutadans (Cs).

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large