• En una moció Cs proposa realitzar un inventari de les voreres amb la finalitat de detectar possibles actuacions de manteniment

Valldoreix, dimecres 15 de març del 2017. La vocal de Ciutadans (Cs) a l’EMD, Susanna Casta, ha demanat que es realitzi un manteniment exhaustiu de les voreres del municipi. Casta ha presentat una moció perquè “es realitzi un inventari de les voreres amb la finalitat de detectar possibles actuacions de manteniment” i “es programin els treballs pertinents on sigui necessaris” ha afegit la vocal de Ciutadans.

La proposta que es tractarà en el ple de març a l’EMD busca “realitzar una diagnosi de les voreres de Valldoreix”, ja que “per planificar possibles actuacions és necessari fer un inventari per conèixer el seu estat actual” ha afirmat Casta. A més, ha afegit que la vida útil de les voreres és aproximadament de 20 a 25 anys.

D’altra banda, la vocal de Ciutadans (Cs) ha recordat que un dels objectius de l’EMD és la supressió de les barreres arquitectòniques per tal de tenir unes voreres adaptades a tota la ciutadania. “És per això que la proposta té una especial rellevància en el context actual” ha subratllat Susanna Casta.

Finalment, Casta ha explicat que la moció també demana que s’estudiï la viabilitat del soterrament de les línies elèctriques de mitjana tensió sempre que afecti els trams dels carrers que s’hagin d’arreglar. 

Comunicació Ciutadans (Cs) Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large