• Les al·legacions que ha presentat C’s busquen, segons el seu portaveu municipal, “regenerar les institucions i  apropar de nou la política als ciutadans fent un codi més accessible”

Sant Cugat, 29 de desembre del 2017. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha anunciat que el seu grup ha redactat unes al·legacions al nou codi ètic que està elaborant l’ajuntament on s’exigeix, entre altres coses, “la renúncia immediata dels càrrecs electes i personal directiu imputats per corrupció política”. Ciprian ha subratllat que aquesta modificació que proposa C’s “es tracta d’una demanda històrica” del seu partit que ho ha reclamat “en l’àmbit estatal, autonòmic i ara també local”.

Segons Ciprian, l’objectiu és “regenerar les institucions i  apropar de nou la política als ciutadans fent un codi més accessible”. A més, ha explicat que amb les modificacions que ha proposat el grup municipal “es desenvolupa de forma més explicita alguns conceptes claus com és el conflicte d’interessos” perquè el ciutadà conegui de primera mà en quin cas existeix aquest tipus de conducta que “contamina el treball en les administracions públiques”.

El portaveu ha recordat que el seu grup municipal ja havia denunciat en una altra ocasió un possible conflicte d’interessos en l’ajuntament amb la contractació de l’empresa del conjugue d’un personal directiu. “La intencionalitat és una bona senyal de voler fer bé les coses, però si és firma aquest codi ètic, també s’ha de complir”, ha assenyalat.

Finalment, Ciprian ha afirmat que la creació d’un nou codi ètic “és un pas endavant en la lluita a favor de la regeneració democràtica” i és per això que ha explicat el tarannà de les seves modificacions que vetllen per la creació d’un codi ètic que sigui “clar, accessible i transparent per als veïns de Sant Cugat”. Tanmateix, el portaveu ha subratllat la importància de diferenciar entre la legalitat i l’ètica, ja que aquesta última “és la que el ciutadà busca dels polítics i a vegades és encara més important que la legalitat”. 

Comunicació Ciutadans (C’s) Sant Cugat

SÍGUENOS EN :

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large