• La regidora Munia Fernández-Jordán alerta que els pediatres “no recomanen que els nadons surtin als espais públics per tal de prevenir possibles infeccions”

Sant Cugat, dilluns 7 de novembre del 2016. La regidora del grup municipal de Ciutadans (C’s) a Sant Cugat, Munia Fernández-Jordán, ha anunciat que el seu partit ha sol·licitat a l’Ajuntament que les inscripcions dels nounats “tinguin un accés prioritari a l’Oficina d’Atenció Ciutadana perquè romanguin en l’edifici el menor temps possible”. Així mateix, ha explicat que els pediatres “no recomanen que els nadons surtin als espais públics per tal de prevenir possibles infeccions” i ha lamentat que, no obstant, “moltes mares han d’acudir a l’oficina per inscriure els seus fills”, que queden exposats als sistemes de ventilació i al públic.

L’edil ha recordat que “el sistema immunològic del nounat encara és troba en desenvolupament” i ha afegit que “contraure una infecció pot ser molt més greu que en qualsevol altre nen o nena”. A més, ha alertat que “el temps d’espera pot arribar a ser de més de mitja hora” i, per tant, ha insistit en que “és primordial i indispensable que  s’habiliti un sistema perquè aquestes persones tinguin prioritat”.

Sobre el fet que Sant Cugat renovi el segell de Ciutat de la Infància amb UNICEF, Fernández-Jordán ha comentat que treure aquesta barrera “seria un pas més per aconseguir una millor conciliació i revalidar els valors i compromís del nostre municipi amb la infància”.

 

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large