• Els afiliats decideixen democràticament que Neus Valero, Frédéric Van der Hoeven i Silvia Tusell siguin els nous membres de la Junta Directiva

Sant Cugat, dilluns 10 d’octubre del 2016. L’agrupació de Ciutadans (C’s) Sant Cugat ha celebrat aquest divendres 07 d’octubre unes eleccions primàries entre els seus afiliats per tal de renovar la seva Junta Directiva. L’elecció, que ha comptat amb sis candidatures, ha congregat a una trentena d’afiliats que amb el seu vot han decidit que Neus Valero, Frédéric Van der Hoeven i Silvia Tusell siguin les tres persones que s’incorporin a la nova Junta Directiva.

Sergio Blázquez, coordinador de l’agrupació de Ciutadans (C’s) Sant Cugat ha valorat de forma “molt positiva” el fet de que noves persones es vulguin implicar cada cop més en el projecte de Ciutadans al municipi. Actualment, l’agrupació compta amb més de noranta afiliats, un centenar de simpatitzants i una Junta Directiva que està formada per nou membres que són decidits democràticament entre els afiliats.

Blázquez ha explicat que “el bloqueig a Espanya està endarrerint l’Assamblea General del partit” el que suposa també “un impediment per la renovació dels òrgans”. “Tot i així a Sant Cugat, estem sent capaços de renovar-nos constantment”, ha assenyalat el coordinador.

Finalment, Blázquez ha animat als nous membres de la Junta a “seguir treballant pel municipi amb responsabilitat i sentit comú”

 

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large