• Aldo Ciprian, portaveu de C’s: “Les millores donen resposta a les reivindicacions veïnals per soterrar la torre d’alta tensió i arreglar el clavegueram”

Sant Cugat, dimarts 30 d’agost del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat ha proposat un paquet de mesures per als veïns del barri de Mas Gener, a través d’una iniciativa que presentarà al proper ple. El portaveu de C’s, Aldo Ciprian, ha explicat  que “les millores donen resposta a les reivindicacions veïnals per soterrar la torre d’alta tensió i arreglar el clavegueram”, després de les queixes de les últimes setmanes.

En roda de premsa ha detallat que la proposta insta l’ajuntament a posar a disposició dels veïns l’estudi sobre el camp electromagnètic de la torre de comunicació. En aquest sentit, Ciprian ha recordat que el grup municipal ja ha ho demanat a l’equip de govern en diverses ocasions sense èxit. “Existeix una normativa Europea que estableix el màxim grau de contaminació de camp magnètic que hi pot haver a prop de comunitats veïnals, com és en aquest cas”, ha explicat.

Tanmateix, la moció planteja el soterrament de la torre situada al carrer Guadalajara, si fos necessari. “És una torre de molt alta tensió, amb una tensió molt més alta de la que hi havia abans, perquè és una torre de comunicació”, ha explicat Ciprian.

D’altra banda, Ciutadans Sant Cugat proposa l’arranjament del clavegueram. Ciprian ha afirmat que “la xarxa de Mas Gener necessita una neteja a fons i un manteniment constant”. I ha explicat que els veïns han descrit situacions que “semblen de ciència ficció” com l’aparició de rosegadors pel vàter. “Aquest tipus de situacions no tenen cabuda en una ciutat com Sant Cugat i que l’Ajuntament ha de donar resposta de forma immediata”, ha afirmat.

Finalment, l’edil ha denunciat que els grups de l’oposició no tinguin accés a les queixes ciutadanes que arriben a l’equip de govern. Per això ha demanat que “és reverteixi aquesta situació” per a què “tots els polítics ens hem de poder implicar en els assumptes que atenen als santcugatencs”, ha conclòs.

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large