• Una de les mocions vol declarar al Rei Felip VI persona non grata a Sant Cugat

Sant Cugat, dimarts 19 d’abril del 2016. El Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Sant Cugat ha abandonat el ple durant el debat d’una moció d’ERC-MES on s’ha volgut declarar al Rei Felip VI persona non grata a Sant Cugat. El portaveu del grup municipal, Aldo Ciprian, ha exposat que C’sfidel als seus principis no participaran en mocions que són il·legal“, després que el secretari de l’ajuntament hagi emès un informe jurídic explicant la vulneració del marc legal d’algun dels acords inclosos en la moció.

Ciprian ha senyalat que “aquesta moció és un insult a la convivència d’aquesta ciutat ” i ha afegit que “aquest tipus de propostes ens fan perdre el temps, en comptes d’aprofitar-ho per treballar pels problemes reals de la ciutat i dels santcugatencs“.

No obstant això, aquesta no ha sigut l’única ocasió en què el grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat ha abandonat el ple. També ho ha fet durant el debat de la moció d’ERC-MES i Convergència per mostrar el rebuig a l’ofensiva legislativa, judicial i econòmica de l’estat on Aldo Ciprian ha senyalat “que es tracta d’una moció que no s’ajusta a dret en el primer acord, segons l’informe emès pel secretari“. El portaveu ha recordat que és el cinquè cop que hem d’abandonar el ple durant aquest mandat, ja que no ens sotmetrem a debatre mocions que vulneren el marc legal. Finalment, el portaveu ha afegit que “aquestes mocions suposen un cost d’oportunitat davant d’altres que poden incidir directament en el benestar dels santcugatencs

 

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large