• La proposta de C’s contempla habilitar punts de recarrega elèctrics, una zona d’espera amb lavabos i marquesina i la millora de la senyalització de les parades de taxi

Sant Cugat, dimarts 7 de juny del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat ha registrat una moció per “millorar les condicions del servei de taxi per als usuaris i per als professionals a Sant Cugat”, ha assegurat el portaveu municipal de C’s, Aldo Ciprian, en una roda de premsa a l’Ajuntament després d’haver-se reunit amb representants del sector.

El portaveu municipal de C’s ha explicat que la proposta contempla “habilitar punts de recàrrega elèctrica a les parades de taxis per tal d’aprofitar l’inversió que l’Ajuntament està fent en aquest sentit”. “Habilitar una zona d’espera amb marquesina i lavabos per tal de facilitar la feina dels autònoms i millorar les condicions del servei de cara als usuaris”. I també “la millora de la senyalització per solucionar els problemes de localització de les paredes, especialment de les que es troben prop de l’estació dels Ferrocarrils (FGC)”.

Aldo Ciprian ha recordat que “actualment 77 son els taxis registrats a Sant Cugat” i que “cal dignificar el treball que estan fent els taxistes a Sant Cugat i millorar el servei també per als usuaris”.

CkWDqfzWkAA7eB-

 Els regidors del grup municipal de Ciutadans (C’s) Sant Cugat presentant la moció a la parada de Taxis de l’estació de FGC

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large