• La regidora de C’s, Munia Fernández-Jordán, aposta per “facilitar l’accessibilitat des del centre” i “millorar la mobilitat dintre dels mateixos barris

Sant Cugat, dilluns 2 de maig del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) a Sant Cugat ha demanat a la taula de mobilitat “millorar la senyalització del municipi per facilitar la mobilitat i l’orientació del trànsit”, ha manifestat la regidora de C’s, Munia Fernández-Jordán. I ha assegurat que “el principal problema es troba als districtes on hi ha una gran manca de senyals que complica la circulació viària”.

L’edil ha afirmat que a totes les entrades que té Sant Cugat “hauria d’haver-hi una senyal informativa vertical on s’indiqui com anar als diferents districtes del municipi”. Fernández-Jordán ha assenyalat que “actualment es prioritza apuntar els diferents punts d’interès de la ciutat en comptes d’orientar al ciutadà per anar cap a Mira-sol, La Floresta o Les Planes”.

En aquest sentit, Fernández-Jordán ha explicat que “no només s’ha de facilitar l’accessibilitat des del centre de Sant Cugat als diferents districtes si no millorar la mobilitat dintre dels mateixos barris”, i ha destacat que “si no ets veí de Mira-Sol, La Floresta o Les Planes, la circulació per aquests barris pot ser tota una aventura”.

Comunicació C’s Sant Cugat

sant.cugat@ciudadanos-cs.org

 

1437342826_Twitter 1437342857_facebook_circle_color Youtube_logo Instagram_Icon_Large