•  Sergio Blázquez ha assenyalat “la necessitat de redactar una ordenança municipal específica, tal i com ja han fet ciutats veïnes com Cerdanyola o Rubí”.

Sant Cugat, 22 de març 2016. L’edil del grup municipal de Ciutadans (C’s) a Sant Cugat, Sergio Blázquez ha presentat la proposta que finalment ha esdevingut institucional al ple d’ahir. Blázquez ha llegit els acords de la moció on es desgrana el pla integral presentat per C’s per tal de combatre el mosquit tigre a Sant Cugat. El regidor ha assenyalat “la necessitat de redactar una ordenança municipal específica, tal i com ja han fet ciutats veïnes com Cerdanyola o Rubí”.

Blázquez ha recordat que “s’han de reforçar les campanyes informatives on és pretén sensibilitzar a la ciutadanía de les precaucions que han de prendre” També ha explicat l’acord on es contempla la mesura innovadora per combatre el mosquit tigre “es tracta d’estudiar la possibilitat d’instal·lar caixes numerades específiques per a ratpenats, com a depredadors naturals del mosquit”

mm

Comunicación Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org

Youtube: Ciutadans Sant Cugat