• Ciprian constata que “Sant Cugat és un dels municipis de Catalunya on resideixen socis de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes”

Sant Cugat, 2 de març del 2016. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha instat a l’Ajuntament a “commemorar el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme”. I ha afegit que “les víctimes del terrorisme mereixen el reconeixement i el suport institucional del nostre Ajuntament, ja que Sant Cugat és un municipi que participa i commemora múltiples dies de vital importància”.

El portaveu del grup municipal ha recordat que “a Catalunya hi ha més d’un centenar de víctimes del terrorisme que han tingut un comportament exemplar, demanant justícia i no venjança”. I ha assenyalat que “Sant Cugat és un dels municipis de Catalunya on resideixen socis de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes”.

Aldo Ciprian ha manifestat que “en qüestions com aquesta no hauria d’haver-hi colors polítics” i que ha reiterat la importància que “Sant Cugat també commemori a les Víctimes del Terrorisme el pròxim 11 de març arran la petició de C’s”.

Comunicación Ciutadans Sant Cugat

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

Youtube: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org