• Susanna Casta valora el servei social del Cau Amic (associació protectora d’animals)  i demana a l’EMD de Valldoreix que els hi ajudi a cobrir les seves mancances estructurals

Valldoreix, 22 gener 2015. Susanna Casta, vocal de C’s a Valldoreix, ha presentat una moció on sol·licita a l’EMD de Valldoreix que augmenti l’ajuda econòmica pressupostada per al 2016 per solucionar les deficiències estructurals i poder així millorar els serveis que aquesta associació presta.

La vocal posa en valor el servei social que presta el Cau Amic recollint gossos del carrer i fent una labor important de promoció de l’apadrinament d’una bona part d’ells. A més, a la moció recorda la implicació dels veïns i veïnes de Valldoreix amb la protectora, ja que hi participen en ella com a voluntaris.

La moció que s’ha presentat conjuntament amb la CUP-PC i ERC-MES ha rebut el suport de l’equip de govern i ha sigut aprovada per unanimitat. Per tant, a partir d’ara el Cau Amic també serà un projecte sostingut per l’EMD i comptarà amb un conveni de col·laboració que donarà cobertura a totes les necessitats de l’organització voluntària.

Twitter: @Cs_SantCugat

Facebook: Ciutadans Sant Cugat

Youtube: Ciutadans Sant Cugat

E-mail: sant.cugat@ciudadanos-cs.org