• Aldo Ciprian denuncia que “en els últims anys la diada de Catalunya s’ha convertit en la festa d’uns pocs”
  • Ciutadans impulsa que la festa autonòmica sigui el 23 d’Abril, dia de Sant Jordi

Sant Cugat, 09 de setembre del 2015. El Grup Municipal de Ciutadans no participarà en els actes institucionals que l’Ajuntament ha convocat a Sant Cugat divendres Onze de Setembre perquè considera que aquest dia ja no és representatiu de tots els catalans a causa de la tendència ideològica i política que alberga.

El portaveu Aldo Ciprian denuncia que “en els últims anys la diada de Catalunya s’ha convertit en la festa d’uns pocs. El crit a favor de la independència, la penjada d’estelades o la via lliure son actes que simbolitzen una ideologia i la diada de Catalunya hauria de ser neutra per tal de complir el seu objectiu que és el de representar a tots els ciutadans de Catalunya” A més, afegeix “els fets de l’Onze de Setembre s’han mal interpretat històricament amb fins partidistes”

Ciutadans impulsa que la festa autonòmica sigui el 23 d’Abril – dia de Sant Jordi per què considera que és la gran festa de la cultura catalana i una jornada festiva que sí que és representativa de tots els catalans sigui quin sigui la seva ideologia.

El partit no participa a cap dels altres institucionals que es celebren arran de Catalunya ni mai ha participat en els actes que s’han fet a Sant Cugat.

1347386809006

Comunicació C’s Sant Cugat