foto carlos morato con nombreLa senyora Conesa podria dir allò de “la calle es mía”. Se’ns diu que Sant Cugat és una ciutat de tots i que l’Ajuntament fa política per tots. Mentida!

A Catalunya, i més especialment a Sant Cugat, hem pogut veure com una campanya electoral que comença al setembre l’inicia unilateralment, fora de llei, de forma atemporal, una candidatura. Sí. Parlo de la candidatura de Junts pel Sí. Si el President convoca eleccions pel dia 27 de Setembre, la campanya electoral ha de començar el dia 11 de setembre i no mesos abans.

Doncs bé, això de què Sant Cugat és una ciutat on es pensa en tots no és cert. Tenim penjada a l’estació una estelada, la qual no representa a tots els santcugatencs. Sra. Conesa, li demano si us plau, com vaig fer fa mesos en un article d’aquest diari (Volem la senyera!), que posi la quadribarrada, la de tots els catalans. La senyera representa a tots, tan independentistes com als que apostem per la unió.

 Si us plau, respectin el temps: els santcugatencs independentistes no es mereixen tenir més drets que els que no ho són. I no perquè siguin independentistes, sinó perquè són ciutadans iguals que jo. Per això, jo no he de veure,dia sí i dia també, el número 1 de la candidatura independentista en els cartells penjats a les entrades de Sant Cugat. Allò, allà, no hi pot ser fins al dia 11 de setembre que comença la campanya. Em sap greu (mentida), però és així.

Com tampoc es poden fer unes eleccions o consultes amb el recompte dels deixebles d’en Junqueras i en Mas. No pot ser. Si es fan eleccions, es fan bé. I el pròxim 27 de setembre celebrarem unes eleccions autonòmiques, no ens enganyem. És per això que Ciutadans porta un programa per governar Catalunya pensant en tots.

No demano més que respectar els temps i les formes. Els espais públics, tal com diu el seu nom, són públics, de tots, dels que apostem per la unió i dels separatistes. És per això que li torno a demanar senyora alcaldessa: Posi la senyera a la Plaça Lluís Millet, si us plau

Carlos Morato (@CarlosMRoig) és coordinador de Joves de l’Agrupació de Sant Cugat

 

Aquest article va ser publicat el passat al Tot Sant Cugat el passat 24 d’Agost

Si tu tambié vols opinar, ens pots enviar el teu article a sant.cugat@ciudadanos-cs.org